Veikkoinkorven uutisia

Lokakuu pääsi alkamaan ja samalla tuli syksy kerta rysäyksellä. Lämmin kesä on takanapäin ja voimme vain arvuutella millainen talvi onkaan tänä vuonna tulossa.

Veikkoinkorven syksy on lähtenyt liikkeelle rakentamisen merkeissä. Ohiajavien 25-tieläistenkin silmiin on tarttunut Veikkoinkorven-risteyksen muutos-ja rakennustyöt ja innolla odotamme millainen risteyksestä tulee loppujen lopuksi. Veikkoinkorpi on ollut myös mukana paikallislehtien sivuilla kun mm. Vihdin Uutiset kirjoitti maaliskuussa Rami Heinosen Delta Soundista – Ramista on tulossa juttu vielä erikseen tännekin tämän syksyn kuluessa. Heinonen ostaa ja myy käytettyjä soittimia ja laitteita ja toimittaa tilauksesta erilaisia uusia soittimia ja kaikenlaista musiikin harrastamiseen liittyvää.

Uutta Veikkoinkorvessa

Samalla huomasimme, että tämän sivuston aloittamisen jälkeen meille Veikkoinkorpeen on asettunut myös yritys nimeltä Norudin Oy. Norudin Oy on vuonna 1992 perustettu perheyhtiö. Yrityksen toiminta koostuu pääasiassa loma-, liike- ja teollisuuskiinteistöjen vuokrauksesta ja kaupasta ja yrityksen toimisto löytyy aivan siitä Sushi Liken vierestä. Yritys rakennutti joulukuussa 20 kpl autotalleja Veikkoinkorpeen, ja vaikka emme ole varmoja, ovatko ne jo kaikki menneet niin täältä löytyy autotalleista lisätietoa!

Viimeisen päivityksen jälkeen Veikkoinkorpeen on tullut myös uusi autoliike SAKA. SAKA Nummela 15 min. ajomatkan päässä Kehä 3:lta, Nummelassa ihan 2-tien varressa. Tervetuloa kahville ja mukaville autokaupoille!  Puhelin: 020 703 2609. Saka kasvaa kovaa vauhtia. Tänä vuonna yritys myy 15 000 autoa. SAKA palveee asiantuntevasti 13 liikkeessä ympäri Suomea.

Uutisen lomaan viihdettä

Ja jotta uutisointi ei olisi aivan mainstream tyyppisesti pelkkää asiaa, kerromme, että työn lomassa ja ohessa on hyvä pitää yllä myös oman pääkopan viihdepuolta vaikka pelaamalla erilaisia pelejä. Toiset tykkäävät urheilla, toiset lukea, mutta jotkut tykkäävät pelata. Kolikkopelit ovat tulleet viime vuosina nettiin melkoisella ryminällä. Aiemmin niitä pelattiin vain huoltoasemilla ja kauppojen ja ravintoloiden auloissa, mutta nyt niitä voi pelata missä vain ja milloinka vain. Mikä on johtanut tähän ja mitä se on tuonut tullessaan?

Tiesitkö esimerkiksi sitä että vielä muutama vuosi sitten Suomessa oli pari sataa bingohallia. Niiden lupaehdoissa oli pieni ongelma siinä, että et voinut voittaa rahaa, vaan kaikenlaisia tavaroita ja etuseteleitä. Nykyään bingohalleja on Suomessa enää vain seitsemän jäljellä ja suurin yksittäinen kuolinisku oli Veikkauksen pelit ja nettibingo, joka mahdollisti bingon pelaamisen missä vain ja milloinka vain – ja Veikkauksen peleistä sai rahavoittoja! Samalla ajatuksella on internetiin syntynyt paljon erillaisia pelisivustoja, joilla on uusia versioita meille tutuista hedelmäpeleistä ja videopokereista – sillä eroavaisuudella, että netissä voit pelata pelejä myös ilman rahaa – täysin ajankuluksi ja viihteeksi. Jos sitten haluat pelata rahalla, rekisteröidyt sivustolle ja täysin tietoturvallisesti voit pelata myös oikealla rahalla – ja netissä, rahavoitot ovat sitten paljon suurempia kuin siinä lähikaupan pelikoneessa, vaikka panokset olisivat täysin samoja – ai miksi pelaajat ovat siirtymässä entistä enemmän nettiin?

Tiedotus: Veikkoinkorvessa tapahtuu

MLL Vihdin syyskokous järjestetään keskiviikkona 16.11. klo 19.00 Hyvinvointikeskus Jasminin tiloissa (Ratastie 15, Veikkoinkorpi, Nummela). Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat: vuoden 2017 toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä uusien hallituksen jäsenten ja puheenjohtajan valinta seuraavalle toimikaudelle. Tervetuloa!

Hallitilaa tarjolla

Huomasimme myös tämän ilmoituksen, joka saattaa olla jo mennyt- mutta tuomme sen kuitenkin tähän esille eli hallitilaa olisi tarjolla Joukolantie 4:ssa 97. Vuokraajana Antila Invest Oy.