Ylläpito

Sivusto on tarkoitettu VEIKKOINKORVEN alueen yrityksille tulla esille ja näkyville – kertoa itsestään ja tuotteistaan – tarjouksista.

Kartasta löytyvät kaikki meidän löytämämme yritykset. Jos yrityksesi toimii alueella, mutta ei ole listattu – vinkkaa meille ja lisätään teidän sivustolle – aivan täysin maksutta.

Tämän sivuston lisäksi käytössä on myös Facebook-kanava näiden uutisten levittämiseen ja kertomiseen – ja näiden lisäksi käytössämme on tarpeen mukaan myös paikallislehti Ykkös-Lohja sekä Kettu Markkinoinin kotisivu-ja digimarkkinointikaverit –  unohtamatta OmaLogon tuotteita ja palveluita sekä ER-tuen konsultointia ja mentorointia!

Yhdessä olemme enemmän!

Tervetuloa mukaan!

Projektin seuraava vaihe ja jatkuvuus

Projektin seuraavassa vaiheessa aloitamme yritysten tietojen tarkemman läpikäynnin eli yritykset saavat palvelukuvaukset, yritykset jaetaan osastoihin (helpottaa löytämistä) sekä yritysten linkitykset kuten kotisivut, sosiaalisen median kanavat ja sähköpostiosoitteet lisätään sivustolle niiltä osin kuin yritykset ne haluavat sinne lisätä.

Tässä vaiheessa aloitamme myös alueellisen uutisoinnin, joka koostuu kerran viikossa tehtävästä yritysjutusta alueen yrityksistä sekä manuaalisesti alueen yritysten kotisivujen läpikäynnistä ja mahdollisten uutisten jakamisesta Veikkoinkorpi.fi kanaviin (yritysostot, uudet henkilöt, uudet tuotteet ja palvelut yms).

Jokainen Veikkoinkorvessa oleva yritys voi lähettää ylläpidolle viestejä uusista palveluista ja tuotteista ja uutiset päivitetään eteenpäin tulojärjestyksessä. Sisällöntuottajat käyvät viikoittain Veikkoinkorvessa yritysten luona (haastattelut, kuvaukset)

Maksulliset palvelut

Yrityksen tietojen päivittäminen laajennettuna versiona – valokuvat – linkit- yrityksen omien toiveiden mukaisesti
15,95€+alv/kk, 3 kk kerrallaan

Laajennettu versio sisältää yrityskuvauksen (max 500 merkkiä), internet linkit yrityksen kotisivuille sekä mahdollisiin sosiaalisen median kanaviin sekä verkkokauppaan. Maksulliset osiot sisältävät myös mahdollisen kuvan yrityssivulla. Sama yrityskuvaus, linkit ja kuva lisätään myös Veikkoinkorven Google karttaan. Lähettäessään materiaaleja meille päivitettäväksi sivuille tai Googleen, yritys itse vastaa lähettämiensä materiaalien oikeellisuudesta. Kettu Markkinointi ei vastaa ilmoituksen asuun tulleesta virheestä, joka johtuu asiakkaan toimittamasta puutteellisesta tai virheellisestä aineistosta, epäselvästä käsikirjoituksesta, puhelimitse annetusta ohjeistuksesta tai virheestä, joka käy selville asiakkaalle toimitetusta ja hänen hyväksymästään vedoksesta. Lähettäjä on vastuussa aineiston mukana toimitettavien kuvien julkaisuoikeuksista. Maksullisten palveluiden irtisanomisaika on yksi laskutuskausi eli 3kk.

Yritys mukana yhteisissä markkinointi ja mainontatapahtumissa tapauskohtaisesti

Yrityksen omien uutisten (kotisivuilta) linkittäminen palveluun
0€/kk

Yrityksen omien tuotteiden, tarjousten, palveluiden – MAINOSTEN jakaminen palvelun kotisivuilla ja Facebookissa
15,95€+alv/kk, 3 kk kerrallaan

Videoesittely yrityksestä
alkaen 350€ + alv

Projektipäällikkö

Kari Oksanen
Kettu Markkinointi
kari.oksanen@kettumarkkinointi.fi
puh 0400 733 469
www.veikkoinkorpi.fi

Projektin ylläpito:

Netcon Finland Oy, Kuormatie 12, 03100 NUMMELA

Kettu Markkinointi, Vihdinkatu 6, 2.krs, 08100 LOHJA

Muita mielenkiintoisia sivustojamme, joille on mahdollista päästä esille:

Digitaalisia mainospaikkoja on tarjolla mm:

Ykkös-Lohjan kotisivut, www.ykkoslohja.fi
OstaLohjalta kampanja lohjalaisille yrityksille, www.ostalohjalta.fi
OstaVihdistä kampanja vihtiläisille yrityksille, www.ostavihdista.fi

Pappilankorven yrityksille www.pappilankorpi.fi
Muijalan alueen yrityksille www.muijala.fi
Lohjan aseman alue www.lohjanasema.fi

Auto-alalla: www.autotjaliikenne.fi

Hyvinvoinnin: www.hyvinvointi.pro

Liikunnan: www.sportting.fi

PK-seudulla rakentaminen: www.stadinraksat.fi

Viihdealalla: www.viihdecorner.fi

%d bloggaajaa tykkää tästä: