Ylläpito

Sivusto on tarkoitettu VEIKKOINKORVEN alueen yrityksille tulla esille ja näkyville – kertoa itsestään ja tuotteistaan – tarjouksista.

Kartasta löytyvät kaikki meidän löytämämme yritykset. Jos yrityksesi toimii alueella, mutta ei ole listattu – vinkkaa meille ja lisätään teidän sivustolle – aivan täysin maksutta.

Tämän sivuston lisäksi käytössä on myös Facebook-kanava näiden uutisten levittämiseen ja kertomiseen – ja näiden lisäksi käytössämme on tarpeen mukaan myös paikallislehti Ykkös-Lohja sekä Kettu Markkinoinin kotisivu-ja digimarkkinointikaverit –  unohtamatta OmaLogon tuotteita ja palveluita sekä ER-tuen konsultointia ja mentorointia!

Veikkoinkorpi.fi on ollut nyt reilun vuoden olemassa ja sivustolla on käyty yli 2000 eri kävijän toimesta, koko ajan kasvavalla trendillä.

Sivusto löytyy hyvin Googlessa ja vuoden 2018 haetuimmat sivut olivat Nummelan Suutari, palvelukartta sekä Kiinalainen ravintola Sushi Like. Myös Arin Lounastupa, uutissivu sekä K1 Katsastajat saivat hyvin osumia.

Päivitämme yhteystietoja ja uutisia sivustolle maksutta, mutta jos haluat tukea toimintaamme tänä vuonna (2019), voit käydä tekemässä sen maksamalla 25 euroa + arvonlisäveron täällä
https://online-tilaus.com/tuote/veikkoinkorpi-fi/

LAITA MEILLE UUTISIANNE

Laita uutiset tulemaan: myynti@kettumarkkinointi.fi ja me julkaisemme ne sellaisenaan mielellään 1-2 kuvan kera sivustolla. MAKSUTTA!!! Myös uudet tuotteet, henkilöt, osoitteet – kiitos meille!

Projektin ylläpito:

Netcon Finland Oy, Kuormatie 12, 03100 NUMMELA

ER-tuki, LOHJA

Muita mielenkiintoisia sivustojamme, joille on mahdollista päästä esille:

Digitaalisia mainospaikkoja on tarjolla mm:

Ykkös-Lohjan kotisivut, www.ykkoslohja.fi
OstaLohjalta kampanja lohjalaisille yrityksille, www.ostalohjalta.fi
OstaVihdistä kampanja vihtiläisille yrityksille, www.ostavihdista.fi

Pappilankorven yrityksille www.pappilankorpi.fi
Muijalan alueen yrityksille www.muijala.fi
Lohjan aseman alue www.lohjanasema.fi

Auto-alalla: www.autotjaliikenne.fi

Hyvinvoinnin: www.hyvinvointi.pro

Liikunnan: www.sportting.fi

PK-seudulla rakentaminen: www.stadinraksat.fi

Viihdealalla: www.viihdecorner.fi

%d bloggaajaa tykkää tästä: