Miksi yrityksen tulisi kilpailuttaa vakuutuksensa Brokerlinkin vakuutusmeklarin avulla?

Brokerlinkin vakuutusmeklarit ovat vakuutusalan parhaimpia ammattilaisia. He tuntevat lähes jokaisen vakuutusyhtiön tarjoamat vakuutukset ja tietävät eri toimialojen yritysten riskit. Kilpailuttaessa yrityksen vakuutukset Brokerlinkin vakuutusmeklarin avulla, vain faktat ratkaisevat parhaan tarjouksen.

Yrittäjä säästää aikaa ja vaivaa

Kilpailuttaessa vakuutukset Brokerlinkin avulla, yrittäjä säästää aikaa ja vaivaa. Yrittäjä allekirjoittaa kilpailutusvaltakirjan ja toimeksiantosopimuksen, jonka jälkeen Brokerlinkin vakuutusmeklari kerää yrityksen vakuutus- ja vahinkotiedot ja tekee tarkan analyysin. Analyysissä ilmenee usein puutteita, kuten esimerkiksi puutteet rengasvarastojen vakuutuksessa, puutteet vastuuvakuutuksessa tai unohdettu vakuutus lisätylle kiinteistötälle. Brokerlinkin vakuutusmeklari auttaa korjaamaan puutteet ja tekee tarjouspyynnön vakuutusyhtiöille.

Mitä tapahtuu tarjouspyynnön jälkeen

Tarjouspyynnön jälkeen Brokerlinkin vakuutusmeklari lähettää tarjouspyynnön ja vahinkotilastot vakuutusyhtiöille ja antaa niille 21 päivää aikaa esittää lisäkysymyksiä ja tehdä tarjouksia. Vakuutusmeklari tekee vertailun tarjouksista ja esittää selkeästi erot ja hinnat vakuutuslajeittain. Tärkeimmät suojeluohjeet ja rajoitukset on listattu ymmärrettävästi kokonaisuudeksi. Kilpailutusprosessin lopuksi yrittäjä voi valita parhaan tarjouksen ja säästää rahaa vakuutuskustannuksissa.

Brokerlinkin hinnoittelu on erittäin asiakasystävällinen. Kilpailutus maksaa 50 % saavutetusta säästöstä. Mikäli säästöä ei tule, ei tule laskuakaan.

Referensseinä mm. Hullu Poro Oy, säästöä 22 %, VP Purku Oy, säästöä 48,4 %, Kuusamon LVI Palvelu Oy säästö 53 %. Jokainen yritys sai säästön lisäksi parannuksia vakuutusturvaansa ja Brokerlink hoitaa yritysten vakuutusasiat.