PROJEKTI VEIKKOINKORPI.fi

Projektin yksinkertaisena tarkoituksena on alueen yritysten auttaminen esille tulemisessa, sekä teollisuusalueen tilojen ja tonttien houkuttelevuuden lisääminen, ja samalla Vihdin kunnan positiivisen imagon lisääminen.

Vaihe 1

Ensimmäisessä vaiheessa sivustolle tuodaan kaikki alueella toimivat yritykset ja niiden perustiedot. Yrityksistä tehdään myös oma karttansa Googlen karttapalveluun: Veikkoinkorpi.

Tämä vaihe on toteutettu syyskuussa 2017.

Vaihe 2

Kakkosvaiheessa yritysten tietoja syvennetään lisäämällä yrityspalveluiden kategoriat ja lisäämällä jokaiselle yritykselle lisätietoja: palvelukuvaus, yhteystietoja lisää sekä valokuvia.

Kaikki päivitykset julkaistaan ja jaetaan myös sosiaalisessa mediassa kaikissa sopivissa kanavissa kuten Vihtiläiset ja OstaVihdistä-ryhmät sekä OstaVihdistä-kotisivu.

Vaihe 3

Aloitetaan säännönmukainen yrityksistä kirjoittelu blogimuodossa sekä veikkoinkorpi.fi sivustolla sekä muissa mahdollisissa kanavissa kuten sosiaalisen median kanavat sekä paikalliset lehdet kuten Ykkös-Lohja, Luoteis-Uusimaa sekä Vihdin Uutiset. Lehdistölle tuotetaan tasaisesti lehdistötietotteita alueen kehityksestä.