Traditune Oy

TRADITUNE OY ON HARMONIKANSOITTAJIA PALVELEVA YRITYS JA YHTEISTYÖKUMPPANI Italialaiset huippumerkit Beltuna ja Bugari edustavat alan ehdotonta parhaimmistoa. Hohner puolestaan tarjoaa erinomaista hinta-laatusuhdetta. Käytettyjen harmonikkojen valikoimasta löydät useita kiinnostavia vaihtoehtoja. Palvelemme ammattitaidolla kaikenikäisiä ja – tasoisia soittajia.

Yrityksemme sijaitsee Nummelassa, Veikkoinkorven vilkkaalla yritysalueella.Samassa avarassa ja viihtyisässä liiketilassa on harmonikkaverstas ja tunnelmallinen näyttelytila, missä kaikki soittimet ovat esillä ja testattavissa.

Uusien soittimien myynnissä uskomme pitkäjänteiseen yhteistyöhön laadukkaiksi havaittujen valmistajien kanssa. Meidän kannaltamme jatkuvuus ja pitkäjänteinen yhteistyö parhaiksi koettujen valmistajien kanssa on paras tapa päästä haluttuun lopputulokseen, eli tuoda Suomen markkinoille laadukkaita ja arvonsa säilyttäviä soittimia.

Harmonikkojen huolto muodostaa merkittävän osan yrityksemme toiminnasta.

Huolto- ja virityspalvelumme ovat suosittuja, asiakkaita on koko Suomesta. Myös monet ulkomaalaiset taiteilijat ja opiskelijat käyttävät

korjaus- ja virityspalveluitamme.

Olet siis tervetullut käymään paikan päälle, kun hanuriasiat tulevat ajankohtaisiksi. Soita etukäteen ja sovi tulostasi, voit tulla myös iltaisin ja tarvittaessa sopimuksen mukaan viikonloppuisin.

Terveisin,

Perttu Paappanen &  Leila Rantakangas

www.traditune.fi

Kuormakuja 3

03100 Nummela

0500 761 030

info@traditune.fi